GevelLink:
de totaaloplossing voor
uw Gevelsysteem

GevelLink is het platform waar ons productprogramma met verankeringssystemen voor de gevel onder één dak verkrijgbaar is. Inclusief ontwerp, engineering en levering vanuit eigen productie. Op basis van onze Isolink® technologie bieden we hoogwaardige verankeringssystemen met de beste thermische prestaties. GevelLink beschikt over een team dat verder kan helpen bij technisch complexe uitdagingen en graag meedenkt in oplossingen van de klant.

Investeren in een duurzame toekomst

Gebouwen moeten steeds duurzamer zijn en mensen facilitairen in een gezonde, veilige en comfortabele omgeving. Daarom moeten we zoeken naar nieuwe intelligente en energie-efficiënte systemen die niet alleen de prestaties leveren die nu nodig zijn, maar die voorbereid zijn op toekomstig gebruik. Door co-creaties aan te gaan, kunnen we krachten bundelen en een innovatief productprogramma in de markt zetten.

Schöck

GevelLink is opgericht door Schöck Nederland B.V. Schöck is met haar bewezen Isokorf® technologie sinds jaar en dag marktleider op het gebied van balkonverankering met koudebrugonderbrekingen. Met Isolink® heeft Schöck ook een compleet nieuwe verankeringstechniek ontwikkeld voor geventileerde gevels. Door gebruik te maken van glasvezelcomposiet (combar®) wordt een koudebrugprobleem in de gevel opgelost dat jarenlang onopgemerkt is gebleven. GevelLink is nu het one-stop one-shop platform met alle producten, co-creaties en leveringsprogramma’s voor de gevel onder één dak.

 

    Nieuws

Gevelsysteem zonder thermische bruggen

De ontwikkeling van een glasvezelcomposiet koppelanker levert gevelsluitende en koudebrugvrije prefab wandelementen op.

lees meer

Whitepaper en Isolink® gratis sample

lees meer

Benieuwd wat GevelLink voor u kan betekenen?

Bij ons vindt u medewerkers met expertise die u snel en individueel verder helpen. We kunnen alle vragen beantwoorden en bieden ondersteuning bij ontwerp en inbouw van onze producten. Wilt u graag ondersteuning op locatie? Wij komen graag langs op kantoor of op de bouwplaats.

Neem contact op

GevelLink nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws