Totaaloplossing
voor uw gevelsysteem

Het Isolink® gevelanker maak onderdeel uit van verschillende co-creaties zoals Thermoframe® en VECO®-Isolink® (Façade Solutions²), die op het GevelLink platform verkrijgbaar zijn. Ook het volledige productprogramma van de Duitse gevelbouwer GIP is via het platform verkrijgbaar.

GevelLink is uniek op de markt, omdat we volledige gevelsystemen kunnen aanbieden die naadloos aansluiten bij uw project. Totaaloplossingen inclusief ontwerp, engineering en levering vanuit eigen productie en eventueel ook achteraf te monteren.

Partner in duurzame verankeringssystemen een bevestigingstechnieken
GevelLink is het platform op het gebied van slimme verbindingssystemen van gevels aan gebouwen. Via GevelLink heeft u toegang tot een innovatief productprogramma met de beste verankeringstechniek en een koudebrugvrije aansluiting voor de gevel. Onze producten, concepten en merken leveren een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie, koudebrugonderbreking, aanpasbaarheid en flexibiliteit van een gebouw. Voor nu én voor de toekomst waarin het thema duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt.

Innovatie in verankeringstechniek
Wij helpen u met verankeringssystemen, en bevestigingstechnieken voor beton, hout of staal. Montagevriendelijk, gevelbestendig en met een uitstekende brandwerendheid. Wat uw project ook is en welke verankeringsoplossing u ook zoekt, GevelLink is uw betrouwbare partner in innovatief en duurzaam bouwen.

Onze merken

Thermische prestaties in de gevel

Glasvezelcomposiet voor optimale isolatie

Meer informatie

Schöck inside

Verbinding in de gevel, circulair en zonder koudebruggen

Meer informatie

Isolink® Renovatie

Een nieuwe uitstraling inclusief thermische koudebrugonderbreking

Meer informatie

ThermoFrame®

Circulair prefab gevelelement

Meer informatie

Benieuwd wat GevelLink voor u kan betekenen?

Bij ons vindt u medewerkers met expertise die u snel en individueel verder helpen. We kunnen alle vragen beantwoorden en bieden ondersteuning bij ontwerp en inbouw van onze producten. Wilt u graag ondersteuning op locatie? Wij komen graag langs op kantoor of op de bouwplaats.

Neem contact op

GevelLink nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws